مؤسسه تحقیقات و توسعه سازه های قاب فلزی سبک LSSI
آدرس پستی: فلکه دوم صادقیه، بلوار کاشانی
کد پستی: 1481846560
تلفکس: 4686 4401 021
همراه: 3033 039 0939
ایمیل: mk.lsfi.ir@gmail.com
وب سایت سازمانی: http://www.ilssbi.com
1481846560
پاسخ:
با سلام
مقدار دهانه ها را ذکر نفرموده اید.
ولی اگر بالای سالن طبقه ای وجود نداشته باشد بهترین گزینه برای پوشش با دهانه های بالای 10 متر استفاده از سازه های فضایی می باشد.
کریمیان
پاسخ:
با سلام
بله استفاده از سیستم سازه های سرد نورد برای این موارد میسر می باشد.
پاسخ:
باسلام
متأسفانه نرم افزاری که در داخل ایران قابل دسترس باشد وجود ندارد. تنها نرم افزارهایی که می توانند به شما کمک کنند Ansis و Abaqus می باشند.
پاسخ:
باسلام دوست عزیز
درصورت برگزاری کورس آموزش اجرای ساختمان های LSF یا فراهم شدن امکاناتی برای انتقال آموزش های لازم به شما اطلاع رسانی می گردد.
پاسخ:
باسلام
فعلاً دوره ی آموزشی ابلاغ نشده است
پاسخ:
از طریق همین سایت اطلاع رسانی می شود
پاسخ:
سازه و پوشش ها تقریباً 400 هزار تومان به ازای متر مربع
پاسخ:
نرم افزارهای اختصاصی مانند steel smart system - Kymark - AISIWin - framecadpro - JFBA
پاسخ:
باسلام
بله نسبت به استحکام بنای موجود می توان طبقات جدیدی به ساختمان موجود الحاق نمود
پاسخ:
باسلام
این کتاب درحال حاضر تمام شده است و منتظر انتشار چاپ دوم کتاب از سوی دانشگاه شیراز هستیم
پاسخ:
باسلام
درحل حاضر از معاوت پزوهشی دانشگاه شیراز یا کتابفروشی هایی که نشریه های سازمان برنامه ریزی را توزیع می کنند امکان تهیه ی آن وجود دارد.
پاسخ:
باسلام
هم اکنون در شیراز ساختمان های LSF مسکونی به صورت کلید تحویل با قیمتی در حدود 1 الی 1.400 میلیون تومان برآورد می شوند.
برای اطلاعات بیشتر می توانید به آقای دکتر قنبری در دانشکده ی معماری در معالی آباد مراجعه فرمایید
پاسخ:
باسلام
ساختمان lsf هم مانند دیگر سیستم ها نیاز به طراحی و محاسبات سازه ای دارد و نمی توان به صورت پیش فرض، مقطعی را پیشنهاد داد.
پاسخ:
باسلام
به زودی چاپ دوم کتاب منتشر شده و در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت
پاسخ:
باسلام
نرم افزار cfs قابلیت های بسیار عالی در تحلیل مقاطع و ارایه ی آن به sap دارد. اما این نرم افزار باید خریداری شده و نتایج آن از طریق کامپایلر متلب به sap منتقل شوند و بنده نیز در تمام دوستانی که جهت انجام پروژه های کارشناسی ارشد مراجعه نموده اند، خرید نرم افزار cfs را توصیه نموده ام. با این حال در هیچ یک از پروژه های انجام شده با sap در کشور چنین روند طراحی را مشاهده نکرده ام و نتایج همه ی طراحی ها با نرم افزارهای تخصصی تفاوت های فاحشی داشته است.
بنابر این ما ترجیحاً به خاطر پرهیز از اشتباهات سهوی دوستان اطلاع رسانی را بر مبنای فقدان توانمندی sap در طراحی سازه های lsf قرار داده ایم.
پاسخ:
با سلام
سازه مورد نظر چند طبقه است؟ نیازی به حفر فونداسیون عمیق نیست.
پاسخ:
باسلام
کتاب در بازار موجود نیست
اما در نوبت انتظار انتشار چاپ دوم در دانشگاه شیراز است. به دلیل بد قولی دانشگاه مدتی است که به تعویق افتاده است. به محض انتشار در سایت اعلام می گردد و می توانید از همین سایت تهیه فرمایید
پاسخ:
فعلاً برنامه ی آموزشی اعلام نشده است. در صورت برگزاری مجدد دوره ی اموزشی از طریق سایت اعلام می گردد.
پاسخ:
حدود 800.000 تومان به بالا که بستگی به انتظارات کارفرما از نازک کاری و تأسیسات دارد
سفت کاری در حدود 400.000 تومان هزینه خواهد داشت
رنج های مختلف قیمت به زودی در سایت اعلام می گردد
پاسخ:
امکان استفاده از این سیستم بستگی به شرایطی سازه ای ساختمان موجود دارد. قدمت ساختمان عمدتاً اثر مهمی ندارد.
قیمت ها برای ساختمان مسکونی از 950 هزارتومان در مترمربع شروع می شوند.
پاسخ:
باسلام
برخی منابع سایت برای معرفی هستند و ما نسخه ی مورد نیاز برای ایران را به طور رایگان برای دانلود قرار داده ایم.
نرم افزارهای تخصصی LSF دارای الگوریتمی برای محاسبه ی میزان نیروی اعمال شده در بال های استادها هستند در حالی که نرم افزار سپ قادر به تعیین این نقطه ی إعمال نیرو در یک جزء از عنصر سازه ای نیست و فقط محل اتصال دو عنصر سازه ای به هم دارای مودیفایرهای طراحی می باشند.
متأسفانه به دلیل سوء استفاده های مکرری که از بخش های طراحی سازه شد مجبور شدیم فعلاً این بخش ها را از دسترس عمومی خارج کنیم. برخی همکاران با اقدامات خودسرانه و غیرمتعهدانه و طراحی ها و اجراهای غیر استاندارد اقدام به بیزنس های غیراخلاقی می نمایند که منجر به آسیب رسانی به بخش تقاضا می گردد.
پلاگین wmf برای نرم افزار revit به صورت پولی هست و خرید و فعال سازی آن برای IP server های ایرانی میسر نیست. این پلاگین دیوارها را به قاب های LSF همراه با نقشه های پنلایز تبدیل می کند و لیست اقلام متریال های هر قاب را نیز ارائه می نماید.
نرم افزار framecad pro از نرم افزارهای پولی هست که صرفاً برای طراحی ماشین تولید framecad کارایی دارد و به دلیل محدودیت ماشین های موجود در ایران که در چند شرکت معدود استفاده می شوند، این نرم افزار عملاً به هیچ دردی نمی خورد. تقریباً اغلب پروژه های طراحی شده توسط این چند شرکت معدود نیز دارای اشکالات و نواقصات بسیاری هستند که غیرقابل استفاده بودن این نرم افزار حداقل در ایران را تأیید می کنند.
به دلیل حساسیت این مؤسسه بر روی الزامات طراحی و اجرا و رعایت استانداردهای بین المللی LSF، اغلب شرکت های فعال LSF متأسفانه همکاری علمی و فنی لازم را با این مؤسسه ندارند.
پاسخ:
سلام
بله نرم افزار SCIA Engineer دارای قابلیت طراحی سیستم سازه ای LSF هست اما محاسبات و آنالیزهای آن به دقت نرم افزاری مانند Strap نیست. موتور محاسبات بارگزاری SCIA مشابه Tekla می باشد.
پاسخ:
سلام
نیازی به کارت مهارت سازمان فنی و حرفه ای نیست. مسئله ی اساسی و الزام آور از نظر این مؤسسه رعایت استانداردهای طراحی و اجرای این سیستم سازه ای و ساختمانی است که داشتن کارت مهارت تضمین کننده ی آن نیست بلکه تسلط مهندسین طراح و ناظرین و اخلاق مهندسی و وجدان کاری و آشنایی مجریان با جزییات نصب و اجرای عناصر سازه ای تضمین کننده ی کیفیت ساختمان هستند.
تعادل عرضه و تقاضای ساختمان و گردش اقتصادی بازار ساختمان نیز عامل اصلی اشتغال به کار نیروهای ماهری است که اکنون توان ورود به عرصه ی کار را ندارند و داشتن کارت مهارت در این مورد نیز تضمین کننده ی این اشتغالزایی نیست.
پاسخ:
باسلام
به دلیل اختلاف بر سر قیمت های مصوب برای بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه و عدم مطابقت آن با قیمت های واقعی بازار ساختمان، برای مؤسسه فعلاً برنامه ای خاصی در نظر نداریم اما در صورت وجود تقاضایی برای طراحی و اجرا، راهنمایی ها و کمک های لازم را مطابق وظایف سازمانی خود انجام می دهیم. تا کنون نیز مشاوره های متنابهی برای عزیزان کرمانشاهی داشته ایم. متأسفانه شرایط اقتصادی حال حاضر کشور مانع از استقبال مردم از سیستم های ساختمانی ایمن می گردد.
پاسخ:
باسلام
متأسفانه به دلیل فقدان شرایط اتصال مناسب و ناپایداری بلوک ها، از این سیستم نمی توان در دیوارهای بلوکی استفاده نمود.
پاسخ:
با سپاس، تأکید ما بر روی سازه های LSF به سبب انطباق عالی آن با توسعه ی پایدار و حفظ محیط زیست و منابع اولیه زمین است.
پاسخ:
سلام
بله در هر استانی همکاران ما وجود دارند
قیمت تمام شده ی ساختمان معمولی در حدود مابین 2 میلیون تا 2.5 میلیون تومان به ازای مترمربع برآورد می شود
پاسخ:
با سلام
در صرت تأیید استحکام بنا توسط مهندس محاسب ساختمان، می توان به اندازه ی ظرفیت بارگذاری سازه، با سازه ی LSF به آن افزایش طبقه داد.
قیمت ساختمان LSF در حال حاضر از متر مربع 3.5 میلیون تومان شروع می شود.
بنده در یک فضایی حدود 300 متر مربع (قابل افزایش تا 600 متر مربع) یک سالن با سازه سبک ایجاد کنم(ترجیحا سقف)
خواهشمند است راهنمایی فرمایید