کارگروه ویژه آموزش و ترویج فناوری های نوین و صنعتی سازی ساختمان :: مرکز سازه های قاب فلزی سبک LSF

مرکز سازه های قاب فلزی سبک LSF

Lightweight Steel-Frame Structures Institute LSFi

مرکز سازه های قاب فلزی سبک LSF

Lightweight Steel-Frame Structures Institute LSFi

با حکم دکتر حیدری رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و قائم مقام وزیر، دکتر مسعود کریمیان به عضویت کارگروه ویژه آموزش و ترویج فناوری های نوین و صنعتی سازی ساختمان منصوب شد

در راستای اهداف اساس‌نامه و برنامه‌های ملی در جهت رشد و توسعه‌ی فناوری‌های نوین و صنعتی‌ سازی ساختمان، دکتر حیدری رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی، طی حکمی دکتر مسعود کریمیان را به عضویت کارگروه ویژه آموزش و ترویج فناوری‌های نوین و صنعتی سازی ساختمان منصوب نمودند.

این کارگروه ویژه که در راستای هم‌افزایی اهداف، برنامه‌ها و تلاش‌های مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، مؤسسه تحقیقات و توسعه سازه های قاب فلزی سبک، سازمان‌های موازی مانند سازمان ملی زمین و مسکن و معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی و فعالان و نخبگان و مبتکران در این حوزه تشکیل یافته است، آموزش و ترویج و سامان‌دهی و توسعه و فرهنگ‌سازی در منصه‌ی فناوری‌های نوین و صنعتی سازی ساختمان را در دستور کار قرار دارد.

مسعود کریمیان کارگروه صنعتی سازی

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، علی‌اکبر حدادی هرندی معاون آموزش و توسعه فناوری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در اولین جلسه کارگروه آموزش و ترویج صنعتی‌سازی و فناوری‌های نوین ساختمانی گفت: عدم توجه به صنعتی‌سازی و فناوری‌های نوین در ساخت‌وساز یک مسئله جدی است که نیازمند بازنگری تلاش‌های انجام شده و تغییر استراتژی آموزش، ترویج و فرهنگ‌سازی است. با استراتژی جدید امیدواریم افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های ساختمان از طریق ترویج صنعتی‌سازی و بهبود کیفیت و کاهش مصرف انرژی ساختمان از طریق توسعه فناوری‌های نوین محقق گردد.

وی با اشاره به ابر پروژه نهضت مسکن ملی به‌عنوان مساله نخست وزارت راه و شهرسازی افزود: آموزش و ترویج صنعتی‌سازی و فناوری‌های نوین در صنعت ساختمان می‌تواند به بهبود کارایی و بهره‌وری در ساخت‌وساز و استفاده از سیستم‌های هوشمند برای مدیریت بهینه انرژی‌ها و منابع ساختمان، کاهش هزینه‌های نگهداری و تعمیرات ساختمان، کاهش اثرات منفی بر محیط‌زیست، و همچنین افزایش رقابت‌پذیری شرکت‌ها در خدمات بهتر و ارزان‌تر به مشتریان و افزایش فرصت‌های شغلی کمک کند.

معاون آموزش و توسعه فناوری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تأکید بر طراحی آموزش و تولید محتوا برای ذی‌نفعان مختلف مبتنی بر نیازها، اهداف و ویژگی‌های هر قشر، گفت: مردم به‌عنوان کاربران نهایی درک روشنی از صنعتی‌سازی و فناوری‌های ساخت ندارند و این مساله مقاومت در پذیرش و استفاده از آن را تشدید کرده است. بنابراین در کنار آگاهی‌بخشی و معرفی فناوری نوین به مردم، هدف نهایی مرکز تحقیقات کمک به تربیت نیروی ماهر، شایسته و دارای صلاحیت است که بتوانند با اجرای درست و کارآمد به گرایش مردم به استفاده از سیستم‌های جدید کمک کند.

هرندی خاطرنشان کرد: در این نظام جدید کارگران و تکنسین‌های فنی مهارت‌ها و دانش لازم برای استفاده از فناوری‌های نوین مانند استفاده از سیستم‌های هوشمند، مواد ساختمانی پایدار، و روش‌های ساخت پیشرفته را کسب خواهد کرد. مهندسان و معماران، به آخرین دانش‌ها و روش‌های طراحی و مهندسی و استانداردهای صنعتی‌سازی و فناوری‌های نوین مسلط می‌شوند. سیاست‌گذاران و مدیران، با دیدگاه‌های استراتژیک و تجارب موفق از پیاده‌سازی فناوری‌های نوین در صنعت ساختمان آشنا می‌شوند و در نهایت، آموزش‌های تولیدکنندگان، به‌شکل تخصصی و عملی و بر اساس ویژگی‌های فنی و عملکرد محصولات فناوری‌های نوین ساختمانی به‌گونه‌ای تنظیم می‌شود تا آنها بتوانند فناوری‌های خود را بهینه‌سازی کرده و بازارهای جدید را کشف کنند.

هرندی در پایان با اشاره به نگاه اکوسیستمی و مشارکت اجزای زنجیره تأمین صنعتی‌سازی و فناوری‌های نوین، افزود: مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی به‌عنوان مرجعیت علمی صنعت ساخت‌وساز کشور به‌دنبال ارتقای مشارکت مؤثر انجمن‌ها، دانشگاه‌ها و سایر مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های پیشرو برای تبادل دانش، انتقال تجربیات و تولید محتوای آموزشی فاخر است تا از طریق برگزاری کنفرانس‌ها و کارگاه‌های آموزشی و همچنین بهره‌برداری از پلتفرم‌های آموزش الکترونیکی به ارتقای سطح دانش و مهارت ذی‌نفعان و شهروندان کمک کند.

     اشاره مسعود کریمیان به تجربیات یک دهه فعالیت در صنعتی سازی LSF

    در این جلسه مسعود کریمیان با اشاره به تجربیات حاصل از یک دهه‌ی گذشته در صنعتی سازی به وبژه انبوه‌سازی‌های صورت گرفته با سیستم ساختمانی LSF در دوران مسکن مهر و ساخت و سازهای بعد از آن و رویکرد دولت‌ها و مجلس و دستگاه‌های اجرایی و سوابق سمینارها و آموزش‌ها در دانشگاه‌های کشور و سازمان‌های نظام مهندسی برای ترویج سیستم‌های مختلف صنعتی سازی مانند LSF و قاب‌های سازه‌های فلزی و ترویج اصول و مبانی و تفکر ساختمان پایدار مانوستیک، رویکرد بخش دولتی به صنعتی سازی را مهم‌ترین عامل رشد و فرهنگ سازی و اقبال عمومی به صنعتی‌ سازی و آموزش و ساماندهی و سازمان‌دهی فعالان بخشی خصوصی را با گواهی‌نامه‌ی صلاحیت فنی صنعتی‌ سازی و آموزش مجریان ذی‌صلاح در این رشته مهم‌ترین عامل رشد و توسعه‌ی صنعتی‌ سازی در کشور دانست.  

   مدیرعامل مؤسسه تحقیقات و توسعه سازه های قاب فلزی سبک LSSBI با اشاره به فناوری‌هایی مانند LSF و CFS و CFT و سیستم‌ها و دال‌‌های سقفی و بلوک‌ها و دیوارهای پانلی سبک عایق و مقاوم و سیستم‌های مهاربندی مانند BRBF و اتصالات خمشی مانند RBS و دمپرها و جداگرهای لرزه‌ای، همچنین تلاش‌های صورت گرفته برای سیستم ساختمان سبز سرو سبز و ساختمان پایدار مانوستیک و پژوهش‌های علمی صورت گرفته برای پایداری مسکن، ظرفیت‌های صنعتی‌ سازی در کشور را بسیار عالی ارزیابی نموده و اهتمام دولت به صنعتی سازی را مهم‌ترین عامل رشد این صنعت و تأمین تقاضای بازار مسکن و دست‌یابی دولت به برنامه‌های ملی ساخت مسکن دانست.

     سیستم ساختمانی LSF‌ شناخته‌ترین روش صنعتی سازی در کشور

    مسعود کریمیان سه مؤلفه‌ی اصلی تدوین ضوابط و آیین‌نامه‌ها و استانداردها، نظارت و صلاحیت سنجی فعلان حرفه و رویکرد جدی دولت و حاکمیت را اساس توسعه‌ی صنعتی سازی در کشور دانست. عضو شورای عالی ساختمان‌های پایدار ایران تأکید کرد، آموزش مجریان ذی‌صلاح موجب می‌شود کسب و کارهای جدیدی در این حوزه‌ها شکل بگیرد و تمرکز این کسب و کارها در شهرهای مختلف موجب ترویج اکوسیستمی صنعتی‌ سازی در اقصی نقاط کشور می‌گردد همچنان که در سیستم ساختمانی LSF شاهد بوده‌ایم این فناوری توسط مجریان مختلف در کشور ترویج شد و امروز شناخته‌ترین و موفق‌ترین روش صنعتی‌ سازی در کشور به شمار می‌رود که تقریباً میان مردم عمومیت یافته است. این در حالی است که اغلب مردم و حتی مهندسین و مدیران بخش دولتی با روش‌های دیگر صنعتی‌ سازی آشنایی چندانی ندارند و به محض شنیدن عبارت صنعتی سازی بلافاصله واژه‌ی LSF به اذهان همه خطور می‌کند.

حکم انتصاب مسعود کریمیان به کارگروه آموزش و ترویج صنعتی سازی

 

این کارگروه از تمامی پیشنهادها، طرح‌ها، ایده‌ها و فناوری‌هایی که گامی در جهت رشد و پیشرفت صنعتی‌ سازی و تأمین اهداف توسعه پایدار و منافع ملی باشند حمایت نموده و می‌پذیرد.

۰۲/۱۱/۰۷
بازدید: ۳۳۱
LSSI © 2012 All rights reserved.